Helmond heeft vanuit haar rijke historie en verleden veel markante gebouwen binnen haar stadsgrenzen. Maison L’Europe met haar moderne grandeur sluit daar haast naadloos op aan. Het gekozen ontwerp speelt met de tijd en laat het verleden op een prachtige manier samensmelten met het heden. Op een plek die alles en iedereen met elkaar verbindt.

JMW Architecten heeft een modern gebouw getekend met een werelds karakter. Passend bij Helmond als stad, maar ook in haar directe omgeving. Een ware eyecatcher die je welkom heet in een stad die in beweging is en zich ontwikkeld tot een levendige hotspot waar denkers, durvers en doeners elkaar ontmoeten. Waar alle ruimte is om te wonen, leven en werken. Met 78 appartementen biedt Maison L’Europe aan de Europaweg puur woongenot en leefplezier.

Het slim gekozen lijnenspel van Maison L’Europe met de zo kenmerkende ecologische houtenplint aan de onderzijde, laat het gebouw op een natuurlijke wijze ‘landen’ in het omringende groen. De strakke en stoere lijnen geven Maison L’Europe een internationale uitstraling met allure, waarbij de aanhangende balkons voor een verfrissende speelsheid en mooi ritme zorgen. Alles voelt gewoon goed. Welkom in Maison L’Europe.

Maison L’Europe heeft
een werelds karakter

Afwerkingsniveau
Alle appartementsvormen en types luisteren naar aansprekende namen met internationale allure. ‘Het huis’ van Europa wordt dan ook op niveau afgewerkt. Waarbij er extra aandacht besteed zal worden aan de keuken, het toilet en de badkamer. Wat ook betekent dat afhankelijk van het type appartement dat jouw voorkeur geniet, samen nog bepaalde keuzes kunnen maken. Iets waarvoor we graag onze Kopersbegeleiders naar voren schuiven die je graag helpen bij de inrichting van jouw woning. De technische installaties die de woning verwarmen en van warmwater en energie voorzien, zijn uiteraard gasloos en duurzaam ingericht en garanderen een laag energie verbruik. De verwarming is  in iedere kamer is naar eigen inzicht individueel te reguleren, waarbij je kunt verwarmen, maar op warme dagen ook kunt koelen.

Maison L’Europe
iets voor jou?

Voor jong en oud
Sommige kansen komen  maar één keer in je leven voorbij. Dus, wacht niet af, maar schrijf je vandaag nog in voor Maison L’Europe. De belangrijkste redenen waarom sommen we onderstaand nogmaals graag voor je op:

  • heerlijk ruime en lichte 3-kamer appartementen;
  • alle woningen hebben een kwalitatief hoog afwerkingsniveau;
  • alle woningen zijn duurzaam en energiezuinig;
  • je woont op loop-/ fietsafstand van het centrum (en dus NS Station);
  • de centrale ligging zorgt voor een perfecte bereikbaarheid;
  • je hebt een eigen parkeerplaats op achtergelegen parkeerterrein;
  • je hebt een veilige fietsenstalling en eigen bergruimte.