Heb je jouw favoriete appartement in Maison L’Europe al gevonden?

Vanaf het moment start verkoop is alle verkoopinformatie beschikbaar op de projectwebsite. Naast de impressies, plattegronden en koopsommen vind je aanvullende informatie onder ‘downloads’. Dit zijn bijvoorbeeld de technische omschrijving en verkooptekeningen. Wil je weten hoe de verkoop in zijn werk gaat? Wij hebben voor jou een inzichtelijk stappenplan gemaakt.

Stap 1

Aanmelden

Door je vrijblijvend aan te melden als geïnteresseerde, blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit project. Zo hoor je het direct als er nieuwe informatie beschikbaar is. Je kunt je op elk moment weer afmelden.

Aanmelden

Stap 2

Voorkeuren doorgeven

Heb je een appartement op het oog? Op de interactieve afbeelding vind je nu alle informatie over de appartementen zoals specificaties, plattegronden en prijsindicaties.

Vanaf dit moment kun je via jouw persoonlijke account jouw voorkeuren doorgeven. Je kunt dit doen door in te loggen bij jouw persoonlijke account (heb je nu nog geen account, meld je dan eerst hier aan) of via onderstaande stappen.

Hoe geef ik mijn voorkeur(en) aan?

Het doorgeven van je voorkeuren is zo gedaan!

Ga naar de interactieve afbeelding op de website. Bekijk alle bouwnummers en kies jouw favoriet(en) Klik op ‘Ja, dit bouwnummer heeft mijn voorkeur’ Login in je persoonlijke account Laat jouw voorkeur(en) achter!

Stap 3

start verkoop donderdag 14 juli 12:00 uur

Op de start verkoop van de 78 appartementen van Maison L’Europe hoef je niet lang meer te wachten.
Deze staat gepland voor donderdag 14 juli om 12:00 uur. Vanaf dan vind je op deze website alle informatie over de appartementen, zoals plattegronden, prijzen, verkoopprocedure en specificaties.

Stap 4

digitaal inschrijven

Schrijf je vandaag nog in op de bouwnummers van jouw voorkeur door in te loggen op jouw account. Je krijgt het inschrijfformulier dan direct in beeld. Voor het invullen van het digitaal inschrijfformulier vragen wij een aantal gegevens. Uiteraard vragen we op welk appartement jouw keuze is gevallen, jouw contactgegevens en die van je eventuele partner, en eventueel een financieel haalbaarheidsdocument van je hypotheekadviseur.

Stap 5

toewijzing woningen

Hoe zal de toewijzing van de appartementen gaan plaatsvinden?
De toewijzing aan particulieren zal plaatsvinden door middel van twee selectierondes.

De eerste selectie vindt plaats op ‘draagkracht’ of anders gezegd: kan een geïnteresseerde de woning financieren? Waarom doen we dit? Natuurlijk is het van belang dat je aan je verplichtingen kan voldoen en niet in betalingsproblemen komt. Voor jou, voor ons, maar ook voor de andere kopers. Betekent deze toets van ‘draagkracht’ dat gekozen wordt voor de meest draagkrachtige inschrijvers? Nee, dat is niet het geval. Het gaat om voldoende draagkracht. Binnen een bandbreedte wordt dit aangegeven in de projectinformatie en/of op het inschrijfformulier.

Na sluiting van de inschrijfperiode worden de appartementen van Maison L’Europe toegewezen. Krijg je een appartement toegewezen, dan zal de makelaar telefonisch contact met je opnemen voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak. Krijg je geen appartement toegewezen, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Mocht de potentiële koper van jouw bouwnummer afvallen, dan kun je alsnog gebeld worden. We houden je dan hiervan op de hoogte.

Stap 6

start bouw

De start van de bouw vindt naar verwachting plaats in Q1 2023 (afhankelijk van de verkoop).

Stap 7

Is de aankoop financieel haalbaar?

Voor ons is het van belang om te weten of kandidaten serieus zijn en in staat zijn om de woning te kunnen financieren. Je hebt in het digitale inschrijfformulier daarom de gelegenheid om aan te geven of je bereid bent te kopen zonder een financieringvoorbehoud. Natuurlijk kun je ook aangeven dat je wel een financieringsvoorbehoud in de overeenkomsten opgenomen wil hebben. In dat geval geven we je de gelegenheid om een ’financiële check’ te uploaden. (deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing verwijderen wij de gegevens van de financiële check uit onze systemen).

Een ‘financiële’ check is een verklaring van een erkend hypotheekadviseur, bank of accountant waarin staat dat de aankoop van het appartement waar je voorkeur naar uit gaat, financieel haalbaar is. Deze moet van een recente datum zijn en mag daarom niet ouders zijn dan 2 maanden voor de inschrijfdatum. Door je gedegen voor te bereiden op de financiële haalbaarheid van de aankoop, kun je je kansen op het favoriete bouwnummer vergroten.